MENUNGGU DAISY HATI

MENUNGGU DAISY HATI
(Arysa Nasir)
ISBN : 978-967-86-0871-8
Alaf 21 Sdn Bhd - Grup Buku Karangkraf
pages / RM
Genre : 
Terbitan -   June 2018Saat kau hadir menghampar cinta,aku terlupa hati ini pernah terluka… 


SINOPSIS


Dua puluh lima tahun ditinggalkan suami tanpa alasan dan khabar, Malina menutup rapat pintu hati untuk insan yang tulus mendukung jiwanya yang berdarah. Dia yakin, Hamdan akan pulang untuk menjawab semua persoalan pedih yang bersarang dalam dada. Untuk menoktahkan penantiannya.

Dua puluh lima tahun hidup mendukung sebuah amanah tugas dan persahabatan, Haniff Qushairy menyimpan perasaannya dalam gulungan harapan. Terus setia di sisi Malina dan anak gadis mereka yang sudah menjadi sebahagian hidupnya, tapi bukan miliknya.

Gold Coast, Australia telah menemukan Myra Darleen dan Darryl Adrien. Pelbagai usaha dilakukan oleh pemuda kacukan Indonesia-Inggeris itu demi mendekati si pencuri hatinya. Dua tahun kehilangan, akhirnya di Sydney mereka bertemu semula. Penyatuan ini menjadi titian sejarah dua puluh lima tahun yang lalu. Merungkai dendam yang meruntuhkan sebuah cinta.

Mampukah Malina merestui seorang Darryl Adrien untuk Myra Darleen bila Hamdan punya hak yang sama ke atas dua insan itu?

Mampukah Haniff Qushairy terus membalut luka hatinya, berkorban demi sebuah amanah cinta yang sudah sampai ke noktah penantiannya?

Hanya yang berhak akan mendapat haknya...


**********************************

Review
(1)

No comments:

Post a Comment

PAGEVIEWS