Wednesday, July 24, 2019

LAUNCHING OF BIMB UITM-ALUMNI VISA DEBIT CARD

Alhamdulillah, 15 Julai lalu kami selesai seadanya menyempurnakan majlis perasmian pelancaran kad debit Visa BIMB UiTM-Alumni. Kad debit BIMB di bawah jenama UiTM.

Itu pertama kalinya jabatan kami organized & conducted A-Z for the event. Dan alhamdulillah dibantu juga oleh jabatan & lain2 staff pengiring. It's our boss’s project & we're proud to be considered as the good team for him J

Alhamdulillah juga, my 1st experience to draft & prepare the launching speech delivered by VC. Sebolehnya tak mahu ulang lagi… huhu. Dah lama tak keluar baby book baru (sepertinya dah pencen menulis), maka bila lihat ayat ucapan VC yg ditulis tu quoted in the printed news, senyum happy semacam je sorang-sorang. Ntah apa-apa lah kau RAN...

Kad ini khusus utk warga UiTM. Selain berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah oleh BIMB, warga UiTM (students, staff & alumni) juga berpeluang ‘memberi & menyumbang’ kpd UiTM semula. We make it from UiTM to UiTM ya…

Juga dibuka kpd orang awam jika mahu bertukar kpd kad debit Al-Awfar ini. Peluang menjadi atr yg  menyumbang kpd UiTM utk membantu anak-anak Bumiputera seterusnya J

FRAN, tumpangkan diari Mumi ni ya…


VC UITM & CEO BIMB, diiringi oleh Bendahari UiTM dan pegawai2 utama BIMB di pentas pelancaran...

Okay, esok-esok kalau sempat saya pi bank, tukar debit card Kepala Rimau kepada UiTM di hatiku... :-)

Former staff of our dept became the beauty face for debit card promotion. Tq dear Zety! 


No comments:

Post a Comment

PAGEVIEWS